Go to Top

WORKSHOP VP&MG 2015.

· WORKSHOP VP&MG 2015. ·

Aquí us passo una petita mostra del que va donar de si el curs sobre fotografia newborn que vam impartir la Victòria Peñafiel i jo a Port Ginesta de Sitges el passat dissabte.

La intenció va ser donar èmfasi al concepte de “naturalitat” en aquest tipus de fotografia, i que a banda de les fotografies més “posades” (que n’han d’haver) també podem jugar amb les poses més naturals, sueltes i sense l’abús dels props i atrezzos, vaja! ara m’adono que no vam utilitzar ni un sol gorret, ni diadema, ni res!. D’altra banda, vam prioritzar el treball amb la llum natural, per mi primordial en aquest tipus de fotografia.

Posteriorment, en el debat amb les noies asistents, crec que les vam ajudar a veure que aquest món no és un camí de roses, sino que s’ha de currar molt, que implica un esforç considerable i una lluita constant, realitat i sinceritat per davant de tot.Tant de bó les noies hagin marxat amb les motxilles ben plenes de motivació i il·lusió per emprendre aquest camí.

Agraïr als pares de la Gina i el Matteo per la seva participació i bona disposició, a l’Olga Pareja per deixar-nos el seu estudi i a les 4 noies participants (Gemma, Rebeca, Rocio i Rosa) per aguanta-nos tot un dia!

Keep on rolling!

storyboardcomp001

COMPARTIR

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − two =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>