Go to Top

Workshop Miriam Girones Photography 04.10.14

· Workshop Miriam Girones Photography 04.10.14 ·

Bé aqui un petit resum del que va donar de si el taller de fotografía “newborn” que vàrem celebrar el 4 d’Octubre a Móra d’Ebre. Un dia intens on vaig poder compartir amb 7 noies tot i més sobre aquesta especialitat fotogràfica, la meva visió, la meva manera de fer…La meva preocupació era que totes i cadascuna d’elles marxéssin amb la “motxilla” ben plena d’experiències i aspectes que poguéssin aplicar després a les seves pròpies sessions. I crec que ho vaig aconseguir.

Des d’aquí vull agraïr  a les noies, ( l’Anna, l’Alba, la Carol, la Gemma, la Mònica, la Rosi i la Teresa) per haver confiat en mi i llençar-se en aquesta aventura de plè. Sense oblidar-me d’agraïr també  als pares de l’Aleix i de l’Aina, els dos modelets, que s’haguéssin animat a participar, ja que sense ells no hagués estat possible.

(Making off: Rosi Solanillos)

storyboardcomp001

COMPARTIR

, , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + eleven =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>