Go to Top

Trobada fotogràfica. 28.06.2014

· Trobada fotogràfica. 28.06.2014 ·

El passat dissabte 28 de Juny vaig compartir amb unes companyes molt més que fotografia. Ens vam reunir, primer, perque tant parlar virtualment teniem la necessitat de conèixer-nos en persona, però principalment per COMPARTIR. Compartir coneixements, practica i diferents formes de fer de cadascuna de nosaltres. La idea era aquesta, el que no sabiem és que sense voler-ho es va convertir en un dia ple d’activitat, de diversió, d’amistat i d’ajudar-nos unes a les altres de forma espontània…Vaja, un dia per recordar.

Des d’aqui vull agraïr a totes i cadascuna d’elles per ser com són: Estefania Abad, Manoli Fernandez, Susana Garcia, Claudia Gereit, Eva Menacho (gràcies per ajudar a completar el making of!), Amparo Palop, Olga Pareja (gràcies mil per deixar-nos l’estudi i encarregar-te de tot!) , Cristina Tramullas i un agraïment especial a Victoria Peñafiel, per haver encetat aquest “tinglado”, i unir-nos a totes al voltant d’aquesta disciplina meravellosa.

També agraïr a les families que ens van deixar per una estona als seus petits (preciosos per cert).

storyboardcomp001

COMPARTIR

, , , , , , ,

3 Responses to "Trobada fotogràfica. 28.06.2014"

  • miriam
   02/07/2014 - 9:36 am Reply

   Of course!

 • eva
  02/07/2014 - 5:58 pm Reply

  vull repetir!!! i gràcies a tú per aguantar-me no tan sols a la trovada, si no de anada i tornada.. ;)
  besets!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 2 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>