Go to Top

Les fotos d’Ivan.

· Les fotos d’Ivan. ·

Dues hores. Dues hores he passat davant de l’ordinador intentant fer aquesta entrada. No sabeu el complicat que arriba a ser intentar triar una petita mostra d’entre més de dues centes imatges, on totes, si totes, m’agraden.

Fa un parell d’anys vaig topar “de morros” amb el treball de l’IVAN CARBONELL, i no em va deixar indiferent. Desde el primer instant em va enganxar, el seu estil, la seva manera de “mirar”…la seva humilitat i modestia quan intercanviavem converses fotogràfiques on-line. I tenia claríssim que ell sería el meu fotógraf, el que em retrataría a mi i a la meva família, tal com som, sense maquillatges, a Blanc i Negre com a mi m’agrada.

Van estar dos dies magnífics, on vam poder xerrar en directe sobre fotografia i més…és curiós perque de vegades parles amb persones per primer cop i sembla que els coneixes de tota la vida, doncs així és l’Ivàn, per mi un dels millors fotògrafs de fotografia documental de tot el país, amb un llibre de retrats publicat (que no té desperdici), amb un treball en el camp de la fotografía Nupcial molt, molt especial, amb una mirada diferent, buscant i prioritzant sempre  l’instant emotiu.

Doncs bé, des d’aquí vull donar-te les gràcies Ivan, i això sol és l’inici, ens tornarem a veure.

storyboardcomp001

COMPARTIR

, ,

One Response to "Les fotos d’Ivan."

  • Esther
    30/09/2014 - 6:30 pm Reply

    Ufff, un trabajo magnífico, de los de atesorar para el futuro, para guardar en la memoria, para la memoria histórica familiar. Me ha encantado Iván, ¡qué buena elección, Miriam! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 5 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>