Go to Top

L´embaràs de la Montse. “Lifestyle”.

· L´embaràs de la Montse. “Lifestyle”. ·

Quan la Montse em va comentar de fer la seva sessió de maternitat a casa,  em vaig alegrar molt. Per fi surto de l’estudi! I es que, de tant en tant, va bé canviar de localitzacions, probar coses noves, en definitiva una mica d’aire fresc… i la veritat, les sessions de maternitat a casa, les trobo molt especials, més íntimes, més familiars. I a més, el que no m’imaginava era trobar-me un vailet que tingués tanta passió pels gegants i els ballés tan i tan bé.

storyboardcomp002

COMPARTIR

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + eleven =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>