Go to Top

Aran, 21.06.14

· Aran, 21.06.14 ·

Bé, com molts sabreu no acostumo a fer events, en primer lloc doncs perquè estic especialitzada en fotografia newborn, i en segon lloc perquè no m’hi acabo de sentir còmoda, no és el meu espai, la meva llum…però amb l’Aran vaig haver de fer una excepció.

A l’Aran la vaig retratar amb molts pocs dies i quan em va trucar la seva mare explicant-me que volia que fos jo la que immortalitzès aquest dia tan especial, que volia que tingués la meva emprempta, va ser com estar entre l’espasa i la paret, però m’hi vaig llençar. M’ho vaig prendre com un repte. I ara, després de tot el treball d’edició amb el que he disfrutat moltíssim, i mirant-m’ho amb més calma, he de dir que no m’arrepenteixo d’haver acceptat aquest treball i que tandebó ho guardin en la seva memòria i també, com no, en imatges tangibles, les quals podran mirar i remirar quan aquesta memòria ja es comenci a esvaïr.

Gràcies Gislen & Josep per confiar en el meu treball.

storyboardcomp001 storyboardcomp002

COMPARTIR

, , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × five =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>